keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Ex tempore ruoka

Tätä ruokaa kokatessani olin aluksi ajatellut tehdä jotain ihan muuta mitä lopputulos sitten oli. Olin ostanut kaupasta Rypsiporsaan fileesuikaleita Italian tomaatti-basilika mausteella. Pannulle laitettuani tuoksui mausteet niin hyvältä, että minun olikin pakko muuttaa suunnitelmiani ja tehdä tästä jokin ihana pasta kaapista löytyvistä aineksista. Tässä lopputulos.



Possupasta

4 annosta

1 rs (300g) Rypsiporsaan fileesuikale Italian tomaatti-basilika
2 valkosipulin kynttä
1-2 rkl tomaatti pyrettä
1 rs (2,5 dl) Flora Ruoka kerma Pekoni & sipuli
1 sipuli
1 porkkana
½ rs kirsikkatomaatteja
mustaa pippuria

Paista possun suikaleita öljyssä. Pilko sipulit ja porkkana, lisää ne joukkoon. Lisää tomaattipyree ja anna kypsentyä. Lisää lopuksi kerma ja pilko tomaatit puoliksi. Kun kerma kiehahtaa lisää tomaatit ja tarkista maku, lisää esimerkiksi mustaa pippuria. Tomaatit kypsyvät nopeasti eli seosta ei tarvitse kauaa lämmittää.

Lisukkeeksi pastaa tai kuten minulla oli niin kesäkurpitsasta tehtyjä suikaleita pastan tilalle. Päälle voi vielä laittaa juustoraastetta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti